MARDİN / NUSAYBİN - Girmeli İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda program yapıldı. Programı düzenleyen ve pograma katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA  OKULUMUZDA 1. DÖNEM KARNELERİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA DAĞITILDI. AYRICA 1. DÖNEMDE HER SINIFTA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ.

Ock

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2. haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır. Yalnızca insanların günlük hayatının işleyişi değil, yeryüzündeki doğal yaşamın işleyişi de tümüyle enerjiye dayanır. Bu denli önemli olan enerjinin bilinçsiz kullanımının ve israf edilmesinin de sadece bizlerin değil, bütün canlıların geleceği açısından kötü sonuçları olacaktır. Enerjinin gereğinden fazla kullanılması doğal kaynakların daha hızlı tükenmesine, çevrenin daha çok kirlenmesine ve küresel ısınmanın hızlanmasına yol açar. Ayrıca aile bütçesinden ve ülke ekonomisinden daha çok para çıkmasına da neden olur.

Ara

Okulumuzdaki Tüm Sınıflarda "Bilen Oturur" Etkinliği Düzenlendi.

Ara

Çocuklarımızın "15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik, Beraberlik, Vatan Sevgisi, Yurt Savunması ile Şehitlik" konularında farkındalığın artması adına 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayı çıktı. İncelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Kas

Okulumuzda "Dilimizi Zenginleştirme Projesi" kapsamında her sınıfta "Pano Oluşturma" etkinliği yapıldı.

Ekm

Okul Müdürümüz Kazım NAS'ın açılış konuşmasıyla program başladı. Ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Naile AYHAN öncülüğünde devam eden programda öğrencilerin çeşitli ilahiler söylemeleri ve tef eşliğinde öğrencilerin mevlit okumaları eşlik etti.

Programda davetlilere  mevlid kandili ile ilgili sinevizyon gösterisi izlettirildi. Ayrıca Girmeli Mahallesinin ileri gelenleri ve veli ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunularak program sona erdi. Programa katılan herkese çok teşekkür ederiz.

Bu vesile ile alemlere rahmet olarak gönderilen efendilerin efendisi HZ. Peygamberimizin dünyaya teşrif günü olan mevlid kandilinizi kutlarız.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için okulumuzda 04.09.2023 tarihinde öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

Okulumuzda karnelerin dağıtılmasıyla, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı sona erdi.